View Single Post
Vechi 05.09.2008, 16:01:00
Ioana_D Ioana_D is offline
Member

Data înregistrării: 24.05.2007
Implicit

O poveste care poate multi o stiti, dar totusi pt cei care nu o stiu, o sa o scriu : o mama avea 3 copii si pe drum ( in pantecele ei) era cel de-al patrulea, insa nu vroia sa-l pastreze...cand au mers la medic pt a face avort, medicul (cinste lui si sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multi ca el) i-a spus sotului ca avortul ar pune in pericol viata mamei care ar putea muri in urma acestei interventii, asa ca daca li se pare greu sa creasca 4 copii, mai bine ar fi sa omoare pe unul din cei 3 nascuti deja si sa-l pastreze pe cel nenascut pt ca asa ar salva viata mamei si ar ramane tot cu 3 copii....tatal s-a cutremurat auzind aceste vorbe si a hotarat impreuna cu sotia lui sa pastreze copilul.
Eu cred ca in lume se intampla atatea avorturi mai ales pt ca nu ne mai pasa unii de altii, suntem prea egoisti si preocupati de viata noastra, de mantuirea noastra, incat nu-i mai vedem pe cei de langa noi....dar uitam un lucru si anume faptul ca nu ne putem mantui singuri. Si eu sunt primul dintre acei oameni egoisti :(
Acest apel nu trebuie sa trezeasca doar femeile care au de gand sau care au facut deja un avort, ci ar trebui sa ne trezeasca pe toti pt ca riscam sa mergem in iad alaturi de acele femei, si asta din cauza nepasarii noastre :(
Sa ne ierte Dumnezeu si sa ne trezim la realitate pana mai avem o sansa.

Doamne miluieste-ne pe noi!
Ioana
Reply With Quote