Subiect: NUMELE LUI
View Single Post
Vechi 22.11.2006, 10:28:02
julia julia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.11.2006
Implicit

Eu cred ca rugaciunea inimii e cea mai puternica.Mi s-a intamplat de multe ori sa am vise stranii in care imi aparea cel rau ca un intuneric dens,malefic.Intotdeauna aparea din partea stanga a camerei si se indrepta spre patul meu si incerca de acolo sa se coboare spre mine.Stranie era senzatia de paralizie pe care o aveam,traiam cu groaza momentul si stiam ca nu-mi pot misca membrele ,insa de fiecare data imi venea automat in gand rugaciunea inimii si stiu ca-mi faceam semnul crucii cu limba.Ei ,de fiecare data raul ramanea impotent si nu se putea apropia ,era furios si trebuia sa plece.Alteori lua chip de om ,insa intotdeauna avea o infatisare ingrozitoare si simteam ca-mi vrea raul si ca vrea sa se apropie de mine.Toate aceste situatii dificile isi gaseau rezolvarea de fiecare data cu ajutorul rugaciunii inimii care imi aparea in gand ,si a semnului crucii pe care-l faceam cum puteam.Deci Numele Domnului ca si semnul crucii ard cu adevarat aceste entitati malefice.
De multe ori am am atribuit aceste fenomene fie unei stari de rau din timpul noptii,unei indigestii sau unui cosmar.Adeseori ma trezeam si inca vedeam acel intuneric care era la oarece distanta, chiar la intrarea usii,si care "spumega " ca nu putea sa mi se apropie.Deci nu era un vis...
Dupa atata timp,am citit ca diavolul "ne ataca "si in timpul noptii,in vis.De asemenea am aflat marturiile mai multor persoane care descriu intamplari asemanatoare si care fie cu rugaciunea inimii,fie cu semnul crucii,scapau de atacurile acelor entitati demonice.Nu ne ramane decat sa zicem:
DOAMNE ISUSE HRISTOASE,FIUL LUI DUMNEZEU,MILUIESTE-MA PE MINE PACATOSUL!
Reply With Quote