View Single Post
Vechi 05.09.2008, 21:18:44
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
pai eu una incerc sa mi-l inchipui pe Domnul spunand cuvintele astea -- si mi se pare ca nu se potrivesc deloc in gura Lui. ia sa ne uitam un pic in Evanghelii, sa vedem ca nu asta e modul Lui de adresare.

ma indoiesc ca cine a scris versurile astea a fost inspirat de Duhul Sfant. mai degraba le-a scris de la el.
Eu cred ca daca te uiti cu atentie vei gasi in Evanghelie versetele care sa spuna aceleasi lucru cu alte cuvinte ca in versurile din Cantare.

Nu a zis Hristos ...Si iata Eu sunt cu voi pana la sfarsitul veacurilor ...si multe altele.

Eu nu zic ca aceste cantari sa inlocuiasca slujba de obicei la noi se canta la sfasitul slujbei.

Dar aceste cantari frumoase ar fi pacat sa fie indepartate deja sunt din ce in ce mai putini care le mai canta . Si asta ar insemna aducerea la tacere a laicatului si numai cei care au facut teoloia sau seminarul (sau vreo scoala de antareti) sa cante.

Biserica atunci ar deveni din ce in ce mai izolata de credinciosii ei care sunt si ei madulare ale Bisericii.
Reply With Quote