View Single Post
Vechi 06.09.2008, 08:58:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iulyaan
mara,draga mea.nu tip.credema.este o chestiune care ne arde pe toti.s-au,ma rog,pe unii.daca nu te intereseaza "tipatul" meu sau al altora e problema ta.poate sunt persoane care vor si ei sa "tipe".nu avem dreptul?atunci hai sa inchidem forumul si sa nu mai discuta.e mai bine asa.macar atat putem face si noi.sa "tipam".cred ca pt asta sa si facut acest forum.pt discutii,nu.in fine.am gasit si caldura si raceala pt acest topic.fiecare dreptul la opinia pa care o vrea
Iulian draga, ai dreptate si-ti cer iertare in numele tuturor celor in nepasare, ce se pierd in teorii si vorbe desarte. De curand am postat despre nepasarea nnastra la un topic despre ce este iubirea. Ai dreptate, tipa, ca altfel nu vei fi auzit de cei impietriti si in nepasare. Tinem predici virtuale, dar concret, nimic sau aproape nimic nu facem. Credinta si dragostea intru Hristos , ne cere fapte, nu vorbe mieroase , ascuzandu-ne dupa paravanul falsei smerenii.
Reply With Quote