Subiect: Mesaj,propunere
View Single Post
Vechi 06.09.2008, 10:21:35
TEOLOGUL TEOLOGUL is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.09.2008
Implicit

Pace si bucurie in sufletele voastre,fratilor....Eu m-am referit la tinerii care vor sa-si caute sufletul pereche...sa se cunoasca sa comunice,sa-sidescopere VALORILE MORALE RECIPROCE...ca sa poata sa-si intemeieze adevarate FAMILII CRESTIN-ORTODOXE ,unde sa domneasca POSTUL SI RUGACIUNEA,bunatatea ,milostenia,IUBIREA FATA DE DUMNEZEUsi fata de aproapele....Aici se vor naste copii fericiti,cu frica de DUMNEZEU SI respect fata de aproapele....Cei care nu inteleg aceste lucruri,degeaba au mai intrat pe acest topic....Iosif teologul a scris ca nu e bine sa aibe teologii prioritate inaintea celorlalti....si ii dau dreptate numai ca ....ATENTIE MARE.....Daca un viitor preot nu isi alege preoteasa bine....si sigur ca DUMNEZEU ajuta in masura credintei fiecaruia ....s-a zis cu preotia se face prilej de SMINTEALA PENTRU MULTI,care se vor raci in credinta sau nu vor mai veni la SFINTA BISERICA....ATENTIE...ca aici bate satana razboi mult....Konstantinos...zicea ceva de sfirsitul lumii...sa fim seriosi...pentru o initiativa de a se forma adevarate familii crestine....OF..ginditi-va citioameni divorteaza....citi copii pling pe drumuri dupa mama sau dupa tata...Cu totii vrem PREOTI buni cu HAR ....DAR DE UNDE...daca oamenii sunt atit de pacatosi...MULTI critica pe preoti dar oare ei nu sunt fii ai neamului...iesiti din FAMILII...din parinti mai buni sau mai putin buni ...mai credinciosi sau mai putin...Cineva zicea...lasa ca DUMNEZEU iti scoate alesul sau aleasa in drum asa cind nici nu te astepti...Da dar pentru asa ceva iti trebuie viata de SFINT....Bine a zis MARINA ALCA ca DUMNEZEU iti da dar trebuie si tu sa fii atent,sa te rogi mult si sa postesti....Eu cred ca FAMILIA este TOTUL...este prima BISERICA si prima scoala pentru copii...si cea mai importanta care formeaza pe fiecare pentru tot restul vietii....si il marcheaza pe om si dincolo de mormint ...CUM...pai cel care pune un inceput bun zideste temelia casei afamiliei pe piatra este asemenea barbatului intelept,nu se va narui niciodata iar cel care o va zidi pe nisip ,se va darima....Si in alt loc spune ca omul trebuie sa se faca si sa fie ca o radacina a tuturor faptelor bune din care sa odrasleasca rodul cel bun...adica copiii lui care il vor pomeni si dupa moarte si ii vor urma credinta si faptele lui ...Cine nu intelege si nu respecta aceste lucruri degeaba se numeste crestin....
Reply With Quote