Subiect: NU vaccinarii
View Single Post
Vechi 07.09.2008, 13:35:43
Traditie Traditie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de saccsiv
Sa ne amitim astfel spusele EUGENISTULUI si militantului Noii Ordini Mondiale Bertrand Russell de la inceputul comentariului anterior . Ei nu vor binele a ceea ce considera a fi  stupid people  , ci indobitocirea si transformarea lor in consumatori  unelte , albine intr-un urias stup . De aceea au si inventat concepte precum ateismul , evolutionismul si New Age , pentru indepartarea individului de adevaratul Dumnezeu , pentru iluzia ca stiinta face si drege pentru binele umanitatii . Astfel oamenii au ajuns sa-si puna nadejdea in savanti , dar din ce in ce mai multi dintre acestia s-au pus in slujba diavolului si a marionetelor sale .

Foarte clar o spune acelasi Bertrand Russell in 1953:

Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor... Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului... Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante... Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie... Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Nu te supara, dar asta e paranoia.

Ateismul si new-ageul nu au fost inventate de cineva, ateismul a existat din antichitate iar new-age e un concept neclar.

Ce citezi din Russell cred ca e gresit, eu nu stiam nimic despre el dar m-am uitat în Wikipedia si am aflat ca a fost un luptator împotriva razboiului, înarmarii, deci un om cu niste principii nobile (pâna la un punct).

Teorii absurde ca cea din citatul tau puteau aparea în Germania sau URSS, nu în liberala Mare Britanie.

Globalizarea, corporatiile sunt rezultatul pietii libere, nu sunt inventia cuiva. Iar libertatea e mai buna ca orice.

Eu zic sa te informezi, sa te pui la curent cu ce se întâmpla în lume. Chiar presupunând ca ar exista niste grupari oculte care au vrut sa faca si sa dreaga, altii par ca vor fi stapânii lumii.

Europenii nu mai fac copii iar imigrantii musulmani fac o droaie. Generatiile care sunt acum copii vor fi majoritar musulmane chiar în lipsa continuarii imigratiei, dar cum conducatorii UE nu opresc imigratia, europenii vor fi o minoritate cu un procentaj si mai mic.

Si daca vrei sa stii ce se întâmpla când musulmanii devin majoritari, informeaza-te despre istoria recenta a Libanului. Acesta a fost majoritar crestin pâna acum câteva decenii dar natalitatea ridicata a musulmanilor si sutele de mii de refugiati palestinieni au schimbar raportul si au dus la razboiul civil în urma caruia milioane de crestini au parasit tara.

Toate tarile majoritar islamice sunt societati totalitare, unde atât legile cât si violenta populatiei musulmane creaza un regim de teroare permanenta. Esti condamnat daca ai zis ceva despre coran, daca l-ai citit fara sa faci ablutiune, poti fi executat pentru blasfemie sau parasirea islamului, politia religioasa te baga la puscarie daca esti femeie si nu umbli acoperita, taierea mâinilor, biciuri, cenzura, pogromuri, linsari, genocide etc.

Spre asta se îndreapta UE. În România situatia e oarecum alta, cei majoritari nu vor fi musulmanii ci tiganii, care de asemeni sunt foarte violenti când sunt la putere.

Si peste tot în lume musulmanii se înmultesc. Federatia rusa va fi majoritar musulmana pâna în 2050, în America numarul musulmanilor depaseste 6 milioane si e în continua cresetere, în Australia asemanator, în Africa copiii de crestini sunt rapiti cu zecile de mii si islamizati, în Asia de Sud Est fostele tari budiste sunt acum musulmane.

Deci, daca nu va veni sfârsitul lumii vor avea necazuri mari.
Reply With Quote