View Single Post
Vechi 22.11.2006, 17:54:40
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

CM, m-ai dat gata cu preotul dezlegator pana la a 7 spitza, ca un fel de ritual de exorcizare a legaturilor blestemate ori pacatoase, e mai ceva ca in filmele horor, dar eu cred ca este o gogoritza ca defapt odata cu botezul crestin-ortodox se sterg toate legaturile si blestemele si celelalte implicatzii tu dand socoteala doar de greselile tale si netrebuind tot felul de dezlegari... suplimentare... acuma asta nu inseamna ca pacatele stramosilor tai nu se depun undeva pe filonul sufletesco-trupesc si ajungi cu inclinatzii mai accentuate in a fi pacatos, iar apoi pactele din auzite si invatzate de la parintzi si ele se mai manifesta... cateva generatzii prin indeletnicirile invatzate fara sa-ti dai seama, in familie... dar nu este totusi exclus ca peundeva si copiii sa dea socoteala de pacatele inaintasilor pana la spitze de ordinul 7,8,9,10,11... desi eu raman la parerea mea ca odata cu botezul se presupune o renastere in urma careia crestinul-ortodox nu va mai da socoteala de faptele inaintasilor sai... si nici nu stiu si imi vine sa cred ca chiar fara botez nu va da socoteala de faptele inaintasilor in fatza lui Dumnezeu decat in virtutea a ce ziceam mai sus... dar altora nu imi dau seama... poate ca nici altora... dar asta nu mai imi pot inchipui ce si cum...
Reply With Quote