Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Deci..sa zicem ca El nu exista.Omul a evoluat din maimuta ,maimuta din altele si tot asa.La inceput nu era nimic decat o bacterie si a evoluat totul incetul cu incetul.Au inceput sa apara plantele prin fenomene etc.Dar sa zice bacteria ,acel ceva din care a evoluat totul cine l-a creat???????? Daca oamenii au evoluat din maimuta maimuta din altceva? Altceva-ul ala cine l-a creat? De unde e?? Dar Universul??? Daca El nu exista atunic cum se explica persoanele posedate???si fenomenele paranormale???
Eu cred ca exista .
|
Pentru a nu ne pierde in tot felul de teorii, supozitii, care mai de care mai aberante, raspunsul la o astfel de intrebare este atat si atat de aproape de noi si atat de simplu, dragul meu. Atata timp cat noi suntem si toate cele ce ne inconjoara, EL EXISTA. Uita-te atent in ochii alt cuiva, la intamplare, dar uita-te atent si vei vedea in privirea , ochii oricui, o farama din Dumnezeire. Incearca acest test simplu si la indemana ori si cui. Dar pana una alta, existam, deci El exista fara doar si poate, iar teoria evolutionista ce a vrut sa fie o alternativa la Creatie, nici pana -n ziua de azi nu are argumente solide de luat in seama.