View Single Post
Vechi 08.09.2008, 21:25:14
podolski podolski is offline
Member

Data înregistrării: 07.09.2008
Implicit

Laurentiu.

Cand l-oi vedea eu pe parintele Arsenie fara picioare o sa si cred ce a zis el. E om si poate gresi, chiar si sfant si poate gresi.
Nu are cum sa inteleaga unele lucruri daca nu le-a trait. Cu oricata proorocie, viziune si orice alta virtute. Nu poti vedea niciodata suferinta unui nevinovat in adancul ei.

Cu fiecare vorba prin care ziceti ca omul este murdar si trebuie sa plateasca pt asta, e ca si cum l-ati rastigni pe Hristos iarasi pe cruce. Preotii zic : Rastigneste-l Dumnezeule pe Fiul Tau pt pacatele noastre , credinciosii se bucura de moartea lui caci prin ea viaza.
Aduceti-va aminte de fragmentul dinaintea rastignirii in care se plangea de ceea ce urmeaza. Dar nici un om nu a inteles intr-atat suferinta Sa incat sa-L crute macar in gandul sau pe ACEL nevinovat.
Nimeni nu s-a gandit ca mai bine nu se mantuiau oamenii decat sa fie omorat un NEVINOVAT.

Ana Maria, sa stii ca omul nu sufera din cauza bolilor cauzate de trupurile lor.
Iti zic niste cazuri. Unul fumeaza pana la 70 de ani si nu are nici pic de cancer, ci doar o mica tuse, iar altii pt o ciupitura a unui paianjen sau ganganii , corpul lor reactioneaza total neasteptat. Intra in soc septic, si crede-ma ca nu iti vine sa crezi ca pot muri din cauza asta. Sta in spitale si se chinuie de parca l-a muscat un leu.
Ti-am zis. Boala e inselatoare, iar pt toti cei care trec pe langa un spital poate li se parea ca cei de acolo nu mananca sanatos, nu au grija de ei si multe altele dar realitatea e alta. E pur si simplu hotarata de undeva de sus ca soarta unor nevinovati sa fie una inimaginabila. (Nu toti sunt nevinovati)

Apoi despre ce ai zis tu adrian, daca eliminam musca ma pot lumina si pot avea pace.
Stii transpusa intr-o situatie spitaliceasca( probabil ma credeti maniac dupa spitale) as lasa musca, m-as duce as manca si as avea liniste si pace in suflet.
Stii ce pot patii pacientii de la niste muste. Pot depune viermi. Haha dar ce-ti pasa tie de suferinta celuilalt. Tu zici ca suferinta mea e mai importanta decat a celorlalti. Musca accea provoaca suferinta iar ea daca nu imi provoaca mie nimic rau, nu o pot lasa in pace din cauza constintei. Dar ce stii tu de constiinta cand vrei sa omori musca si sa-l lasi pe altu sa se chinuie si eu sa traiesc fericit cu cei sanatosi ca tine.

Reply With Quote