View Single Post
Vechi 09.09.2008, 16:42:31
C-tin C-tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de podolski
Ma intreb daca noi suntem pusi in fiecare zii sa ne gandim la rusinea noastra fata de El pt pacatele noastre , l-as pune si eu pe Dumnezeu sa se gandeasca la rusinea pe care o face oamenilor si toata rusinea ca lasa tot raul asta sa se intample.

Regret sa spun dar mie rusine de Dumnezeu, mie rusine ca am un dumnezeu atat de crud , de nemilos.

Ce necinstit sa fiu bagat intr-un razboi in care nu este al meu.
Cum sa nu fie si lupta noastra, frate! Tzelul existentei noastre nu este viata asta ci aceea de unde am cazut candva.
Dar acum intoarcerea e cu lupta! Cine lupta o are cine nu, nu!
Adam si Eva a primit "moaca", a primit totul si si-a batut joc de Dumnezeu. Nu l-a ascultat! Acum cine vrea sa ajunga la nivelul fiintial, de unde a cazut Adam (si chiar mai mult), trebuie sa lupte.
Dumnezeu planuieste o viata viitoare mareata si fericita, nu pt El, ca El are totul, ci pt noi, sa-si impartaseasca bucuria cu noi, cei acre o va merita.

Cat priveste trairile pe care le relatezi in postarile tale, ASTA E O VIATA VIRTUALA (dica mincinoasa-inselatoare).
Apropie-te de Dumnzeu ca sa o descoperi pe CEA REALA!
Descoperind-o pe cea reala, alaturi de Dumnezeu, vei vedea ca Dumnezeu NU GANDESTE LUMESTE, CI DUMNEZEIESTE!
Deaceea omul lumesc nu-L intelege, ci doar cel duhovnicesc!
Induhovniceste-te deci, ca sa-L intelegi, sa gasesti raspuns la toate dilemele tale!

Si apoi in final iti mai pot spune ca lui Dumnezeu mai inainte i-a parut rau ca ne-a facut, pt cate uraciuni suntem in stare sa facem si totusi ne rabda, nu ne-a sters din planul sau! Caci putea s-o faca, ca nu ar avea deloc nevoie de noi,...ci, cam noi avem nevoie de El!!!
Reply With Quote