Citat:
În prealabil postat de mina94
Cind intr-o familie exista intelegere si respect ptr cele crestinesti, nu cred ca exista avorturi. Dar ce te faci atunci cind femeia duce greul gospodariei, creste copiii asa cum poate , mai maninca si bataie de la barbat de vreo 3 ori pe zi.....mai sta femeia sa se gideasca daca e pacat sau avortul?Cine ajuta acele femei ,cine le lamureste ca nu e bine ce fac?Ofemeie singura nu poate lupta cu raul indiferent ce forme poate lua.In lume sint diferite case in care o femeie batuta sau gravida poate primi sfaturi , poate primi ajutor......la noi se gasesc astfel de locuri?....nu cred.
Atunci femeia i-a decizi singura sau impinsa de altii....decizi care duc la ......avort.
|
Dintre familiile tinere ce cunosc eu una din 10 au supravietuit, in rest sunt inconjurat de femei(si barbati) singure(i) divortate, unele si cu cite un copil dupa ele.
Mai nou o colega tinara de servici care nu a reusit nici dupa 6 ani de la divort sa-si revina si sa-si recapete increderea in barbati a hotarit sa faca un copil singura!