View Single Post
Vechi 11.09.2008, 03:25:15
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mina94
Cind intr-o familie exista intelegere si respect ptr cele crestinesti, nu cred ca exista avorturi. Dar ce te faci atunci cind femeia duce greul gospodariei, creste copiii asa cum poate , mai maninca si bataie de la barbat de vreo 3 ori pe zi.....mai sta femeia sa se gideasca daca e pacat sau avortul?Cine ajuta acele femei ,cine le lamureste ca nu e bine ce fac?Ofemeie singura nu poate lupta cu raul indiferent ce forme poate lua.In lume sint diferite case in care o femeie batuta sau gravida poate primi sfaturi , poate primi ajutor......la noi se gasesc astfel de locuri?....nu cred.
Atunci femeia i-a decizi singura sau impinsa de altii....decizi care duc la ......avort.
Dintre familiile tinere ce cunosc eu una din 10 au supravietuit, in rest sunt inconjurat de femei(si barbati) singure(i) divortate, unele si cu cite un copil dupa ele.

Mai nou o colega tinara de servici care nu a reusit nici dupa 6 ani de la divort sa-si revina si sa-si recapete increderea in barbati a hotarit sa faca un copil singura!
Reply With Quote