Draga Trianul
Banuiesc ca intre timp ai luat deja o decizie si parerea mea nu-ti mai foloseste la nimic.
Eu cred ca atunci cand de voie sau de nevoie facem un pacat ni-l asumam, nu cautam indreptatiri si scuze. Daca esti cu masina si depasesti limita de viteza admisa stii ca poti fi amendat. Daca totusi te grabesti, iti pregatesti eventual banii pentru amenda, nu-ti ceri voie de la primul politist intalnit. Acesta poate fi intelegator, dar, daca mai incolo radarul te-a depistat, platesti amenda.
S-ar putea sa-ti fi randuit Dumnhezeu si o incercare a devotamentului fata de randuielile fixate de Biserica. Mustrarile de constiinta si nesiguranta ta ma fac sa cred ca am dreptate. Fireste ca e bine sa aveti un copil, dar daca deja ai facut atatea sacrificii era bine sa mai amani cu o luna aceasta decizie. Pentru linistea constiintei tale. In calitate de crestina, eu n-am voie sa te sfatuiesc altfel.
Daca ai procedat altfel, roaga-te lui Dumnezeu sa te ierte, iar la spovedanie spune si acest pacat. Roaga-te mult pentru ca Dumnezeu sa aiba mila de voi, sa va dea un copil sanatos si inteligent care sa va aduca bucurii. Doamne ajuta!
|