Citat:
În prealabil postat de MihaiFloarea
Pot fi considerati vrăjmasi experimentatorii veseli de la Geneva? Iată, concret, cum eu - ocupat cu hîrtogăraia de la început de an scolar cum sînt - ignor acest eveniment mediatic. Păcătuiesc, oare? Ce recomandări pot face oamenii mai atasati bisericii în privința respectivilor oameni de stiintă (dacă banii cheltuiti pentru experimentele în cauză ar fi luat calea tărilor lumii a treia consider că era mai bine!)
|
O, dragaul meu Mihai, cate si cate fonduri se risipesc aiurea ! Discrepantele in asta lume , sunt uriase, o lume a imbuibatilor si a celor truditori si-nfometati de cei nestaui, robi ai celor pur materiale. Cei de la Geneva , nu stiu de sunt vrajmasi ei insasi, dar sunt condusi in a lor experiment de diavol. Stinta diavoleasca, cea distructiva , indreptata impotriva Creatiei, o imitiatie hidoasa si de prost gust, a Dumnezeirii. Multe au fost si vor mai fi in acest sens, cum a fost si clonare, inarmarea spatiului extraterestru si alte cele. Sfarsitul lumii nu va fi in nici un caz , decat la a doua venire a Lui Hristos si dreapta judecata. Sa avem nadejdie si sa ne rugam neancetat , ca la toate cele rele ce vor veni, sa rezistam intru tarie si mentinerea unitatii Bisericii noastre ORTODOXE. DOAMNE AJUTA !+