Citat:
În prealabil postat de cozia
In India desi se casatoresc la 8 - 9 ani tinerii nu au nici o relatie trupeasca pina nu termina scoala sau implinesc 18-20 de ani. Intr-un fel este bine deoarece esti "promis/promisa" si ai sanse mai mari sa ramii curat(a)pina la consumarea actului
|
Hahahahahahah, de unde ai scos-o pe asta. Cunosc personal destui indieni ca sa iti spun ca nu e adevarat. Poate eu stiu pe unde in ce cotlon al Indiei, dar in general nu este adevarat si nu se casatoresc pe la 8-9 ani.
Ce nunta la 12 ani???? Eu la 12 ani citeam Jules Verne si Karl May si altele din astea. Ar fi fost o trauma groaznica sa fi fost casatorita atunci de parinti. Sa nu mai spun ca pe la 13 ani fetita poate sa fie si mama daca se marita la 12 ani. Voi va dati seama ce vorbiti??? La 16 ani eram in clasa a 10-a si aveam programa scolara atat de incarcata incat eram la scoala sau invatam mai toata ziua. Unde sa mai incapa un sot? Sau o familie?
Parerea mea --casatoria nu trebuie sa fie legata de varsta -- adica vai, vai am 25 de ani si nu m-am maritat/insurat, de acum sunt fata batrana, am sa ma marit cu primul doritor numai sa nu care cumva sa raman nemaritata sau sa imi pierd "curatenia" cine stie cum -- ci trebuie sa fie legata de o persoana, sa intalnesti pe acel cineva cu care sa fii in stare sa iti petreci restul vietii in pace. Unii il gasesc mai devreme, unii mai tarziu. De asta tine fericirea casatoriei, si nu de varsta celor doi.