Cea mai tare marturisire pe care mi-a facut-o o femeie foarte credincioasa, este cumatra mea(i-am botezat copilul in urma cu 14 ani)... spunea ca la inceputul anului 2008 , fiind intr-un supermarket din Bucuresti, o doamna care se afla inaintea ei la coada a platit la casa cu .. MANA!!!! am ramas socata!! i-am spus ca nu cred nici in ruptul capului basmul asta iar cumatra mea era cat se poate de serioasa si afirma ca a vazut foarte bine gestul, ca acea persoana efectiv nu a scos nici bani si nici vreun card ptr a -si plati cele cumparate... eu una nu cred asa ceva iar pe de alta parte am incredere si in integritatea morala a cumetrei mele si departe de mine gandul ca ea ma minte(are mult prea multa frica fata de Dumnezeu si de cele sfinte ca sa se joace cu minciuni ieftine si declaratii socante, plus ca suntem foarte apropiate o cunosc de cand eram copil si ea a fost cea care m-a ajutat sa il regasesc pe Dumnezeu)... si totusi.... care o fi adevarul?? voi ce ziceti?? ati mai auzit ca asa ceva deja sa se fi introdus in Romania????
|