Citat:
În prealabil postat de scrabble
Citat:
În prealabil postat de ancah
scrabble: Ii poti cumpara mamei tale Noul Testament. Nu costa atat de mult.
Ma mir totusi ca la 20 ani de la revolutie mai e cineva care nu are biblie. Adica in 20 ani nu ai putut aduna acesti bani, daca tot iti doresti atat de mult sa o studiezi?
Mi se pare putin tras de par...sau doar vrei sa dai cuiva peste nas ca bibliile se vand, in loc sa se dea gratis ca la sectari. Hai, fii sincer...
|
Pai n-ai citit mai sus ce-am scris? Mama are bani sa-si cumpere o Biblie, desi 70 de lei nu e de colo pentru ea. Dar tocmai pentru ca pretul i se pare cam mare, a decis sa protesteze renuntand sa mai cumpere o Biblie.
Eu o sa-i fac cadou una, de ziua ei. Insa era o intrebare de principiu: daca la sectarii aia se poate, BOR de ce nu poate? Cel mai urat raspuns la intrebarea asta ar fi "daca nu-i convine, sa se duca la sectari". Mama se declara crestin ortodoxa de cand se stie si n-ar pleca in ruptul capului la alta confesiune.
|
Scrabble,
Sunt si Biblii mai ieftine la 35, 40 de lei, daca mai intrebi in jur sunt convins ca o sa gasesti una si gratis poate usor folosita.
Nu inteleg de ce nu folosesti pe cele sectare? ca sunt aproape identice, poti comanda gratis de pe internet, eu cu ele am inceput sa citesc de pe la baietii care veneau in tara inainte de 89 si le aduceau pe ascuns
deci du-te pe net la free Bible...in romanian