Citat:
Īn prealabil postat de anita
De curand am cumparat Noul Testament cu Psalmii si am dat 25 lei.
Eu cred ca merita un mic sacrificiu ,Evangheliile nu trebuie sa lipseasca din casa nici unui crestin ortodox.
Iar de la sectari nu va sfatuiesc sa luati ,chiar daca sunt gratuite,au modificari (nu intamplatore )si sunt totusi carti sectare .
|
Pai se poate calcula foarte simplu cat costa editarea unor Biblii,si cat se castiga cu pretul cu care se vand.Este evident ca se castiga mai mult.Pai credeti voi ca e vreun preot care sa vanda Biblii in pierdere,sa fim seriosi.Apoi eu va intreb,de unde sunt banii cu care s-a facut editarea Bibliei?Very simple,de la oamenii din Biserica,bani stransi cu diferite ocazii,ca doar Patriarhia nu are lanturi de magazine sau afaceri proprii.Deci iata ticalosie de ticalosie,strangi bani de la oameni,editezi Biblii pe banii oamenilor,si apoi le vanzi la preturi umflate la aceeasi oameni care au mai platit odata.daca voua vi se pare normal asa ceva,insemna ca traim pe planeta maimutelor.
Apoi astia care sunt numiti sectari,care dau Biblii pe gratis,fac un mare bine.Prima Biblie citita de mine a fost una penticostala,ca eram atat de sarac,ca nu-mi permiteam nici haine cum trebuie.Oamenii acestia atat de blamati de voi,au venit din Germania in satul bunicii mele,cu tiruri cu haine si hrana,si m-au imbracat de la piele,mi-au dat dulciuri de care nu gustasem in viata mea*aveam 11 ani),apoi ne-au dat si cate o Biblie.
Nu ne-au cerut nimic in schimb,nu ne-au spus nimic sa trecem la ei,sa uram preotii si alte de-astea.Eu si acum ma gandesc cu drag la ei.
Apoi,cand am crescut,m-am dus la Biserica la slujba.Am dat peste un popa,gars cat un porc,care imi tinea predici despre post si rugaciune.In fata altarului ii blestema pe sectanti,ii facea draci,dar nu dadea de pmana nimic la nimeni.Am aflat si de ce.Omul isi facuse o asigurare de viata foarte scumpa,cu pensie privata,care pe atunci era un lux,si platea la greu din banii oamenilor,ca la batranete sa aiba pesnie de 506 mii de dolari.
Va intreb pe voi acum,pe cine sa iubesc si admir eu dintre aceste doua specii de oameni?
Pe cine sa consider frate cu mine?Eu sunt si raman in Biserica,dar in vecii vecilor nu imi mai spun ortodox.
La fel si cu Patrirhia romana,cu felul in care face afarceri cu Biblii,cu carti de rugaciune,cu diferite carti din acest domeniu.Este o afacere,si nimic mai mult,pe banii oamenilor.
Si va mai spun ceva?Se tot plang astia ca B.O.R este saraca,ca Romania este saraca?Pai cum sa nu fie,cu astfel de pastori,de fapt de lupi pe care ii are in frunte.