Draga razvan_m
Igiena din salile de operatie din secolul XIX era departe de a fi stricta.in 1847, un medic austriac, Ignaz Semmelweis se lupta sa demonstreze necesitatea spalatului pe maini (pe atunci studentii la medicina ajutau la autopsii dupa care se duceau sa moseasca nasteri, fara sa se spele pe maini macar, situatie inimaginabila astazi).
Dar acest lucru nu are legatura cu vaccinurile.
Toti suntem vaccinati-ma refer la locuitorii romaniei, impotriva bolilor care au, sau aveau, o larga raspandire si care sunt foarte contagiose. ma refer la tuberculoza-vaccinul BCG se face in primele zile de viata, apoi la cateva luni urmeaza vaccinurile DTP, adica difter-tetano-pertussis ( impotriva difteriei, tetanosului, si tusei convulsive), VPO (vaccinul polio oral-impotriva poliomielitei), vaccinul impotriva hepatitei B, vaccinul impotriva rujeolei, rubeolei si oreionului.
Acete boli sunt din ce in ce mai rare datorita vaccinurilor. Intr-adevar, daca ai deja boala, vaccinul nu iti mai ajuta cu nimic, dar nu e cu mult mai bine sa n o ai deloc?!
Nu cred ca "exista o multime de vaccinuri psihotrope, te fac sa delirezi...":p daca stii vreunul te rog sa mi-l spui;
nu stiu despre ce carte e vorba si nici nu as citi-o; orice argumente ar aduce impotriva vaccinarii, sunt insignifiante pe langa argumentul major ca vaccinurile au salvat viata a milioane, miliarde de oameni, inclusiv a noastra.
Vaccinul nu "introduce un focar de infectie in organism "; vaccinul este de obicei un microb omorat, sau o parte dintr-un microb, sau un microb asemanator din punct de vedere structural cu cel care ne intereseaza; aceste vaccinuri determina formarea de anticorpi impotriva acelui microb omorat, sau parti de microb, dar care ne apara si impotriva microbului care ne-ar provoca infectia. adica, vaccinul determina aparitia de anticorpi, care lupta si anihileaza microbii vii, daca organismul se intalneste cu el, si astfel nu mai facem boala.
a nu accepta vaccinurile e ca si cum nu ai accepta medicamentele, sau transfuziile, sau orice solutie medicala sau chirurgicala a bolilor, cum am auzit ca fac anumite secte; ori toate acestea, medicamentele, operatiile, vaccinurile nu sunt lucruri rele (nu inteleg ce legatura are masoneria cu asta- cei care au descoperit aceste vaccinuri au facut-o pentru binele oamenilor, in general acesta e scopul cercetarii in medicina ) ci, dimpotriva, sunt mijloace pe care ni le-a dat Dumnezeu pentru a ne folosi daca avem nevoie.
a afirma ca vaccinul este inutil este pur si simplu o ignoranta!
|