Draga Luminita, sunt in viata si vor mai fi, multe clipe grele, de cumpana, dar trebuie sa fi tare, sa te gandesti la marele dar ce-l vei avea peste cateva luni si asta trebuie sa te-ntareasca. Stiu mult prea bine ce-i durerea, suferinta si boala in general. Eu la randu-mi, avand multe probleme si dureri. Cel ce nu sufera nu stie cu adevarat ce-i suferinta. Am fost si eu operat la urgenta de colecist si pancreasul era afectat, hemoralgic, trebuind sa fie decapsulat. Am stat mult timp la urgenta, la reanimare si numai o minune a facut sa fiu salvat, asta in urma cu cativa ani in urma. Problemele de sanatate au continuat si le duc cu stoicism , zi de zi. De aceea, draga Luminita, inteleg foarte bine ce-i durerea, suferinta si sunt alaturi de tine si de toti cei cu probleme. Roagate Prea Sfinte Fecioare Maria sa te-n tareasca si sa te ocroteasca cu Sfantul ei acoperamant. Roagate Sfantului Pantelimom doctor fara de arginti, Sfantului Nectare, mare facator de minuni si gandul bun sa-ti fie calauza. Important, foarte important este sa lupti cu durerea, suferinta, deznadejdia. Fi o lupataoare si tot timpul sa te gandesti la clipa prea minunata, cand vei deveni mama. Te voi pomeni in rugaciune si te voi trece DUMINICA de DUMINICA, pe pomelnic la Sfanta Liturghie cu de fapt fac pentru multi cei ce mi-au cerut sprijin, ajutor. Te rog din suflet, ai mare nadejde si totul va fi bine. Bunul Dumnezeu, sa-ti fie alaturea, suflet drag ! +
|