View Single Post
Vechi 13.09.2008, 17:01:17
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Jane, regret, dar cu toate explicatiile tale pe mine nu ma convingi. Nu apartii azi unei biserici, maine alteia si la urma, pentru ca nu ti-i gasit locul, sa stai "intre" biserici, fara a apartine vreuneia.
L-ai vazut cumva pe Domnul Iisus Hristos venind cu pareri personale, exprimate dupa bunul plac? Sau, din potriva, L-ai auzit spunand: "ca sa se implineasca Scriptura "; sau "ca sa se implineasca cuvantul cel scris în Legea lor" ; "că trebuie să se împlinească toate cele scrise despre Mine în Legea lui Moise, în prooroci si în psalmi."
Oare nu acesta este exemplul pe care trebuie sa-l avem permanent in fata ochilor?

Iar forumul are un singur nume: CrestinOrtodox. Nu te alunga nimeni; dar revino si tu.
Nu este vorba de argumente,eu am zis clar ca orice om botezat in numle Sf Treimi face parte din Biserica,care este Trupul lui Hristos.Nu sutn de acord nici cu ortodocsii,nici cu catolicii,nici cu protestantii daca ei isi aroga dreptul de unica biserica adevarata.Asta este parerea mea,si nu inteleg ce legatra au citatele din Scriptura aduse de tine pt a justifica o pozitie unilatera ca a ta.Pai daca discuti cu un protestant,ai sa vezi ce argumente aduc ei din Scripturi.Sa stii ca in argumente nu vei reusi nimic cu nimeni,aici ste vorba de dragoste si de voia lui Dumnezeu.Iar eu cred ca voia Lui este ca noi toti sa ne iubim si sa ne ajutam,indiferent de religie,iar ceoi care suntem crestin "sa fim una",nu sa ne dam in cap cu argumnete pt a ne demostra superioritatea.
Reply With Quote