View Single Post
Vechi 14.09.2008, 12:07:54
mistefania mistefania is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.09.2008
Implicit

am citit pe aici ca unora nu le place faptul ca la unele biserici canta corul.pacat dragii mei ca ce poate fii mai inaltator decat o rugaciune cantata?Dumnezeu se bucura de asa ceva.cel pe care-l auzi acolo dand tonul cantarii este cel ce se cheama dirijor si te rog sa ma crezi ca stie precis ce face acolo.nu oricine poate sa dea tonul asa cum nu oricine poate sa cante in felul in care canta corurile.sunt intradevar si coruri mai putin pregatite si care te zgarie la urechi cand canta dar sa stiti ca marea majoritate a celor care canta sun profesionisti adica au studiat sau studiaza muzica sau sunt oameni care canta de ani de zile si au mare experienta .cat despre dirijor trebuie sa stiti ca de cele mai multe ori e un profesionist desavarsit care nu a studiat numai muzica dar si religia pentru ca nu poate sa mearga acolo sa dea tonul la ce vrea el si cand vrea ci dfupa niste reguli stricte.e o mare arta dragii mei .va rog sa cautati sa mergeti la concursuri de acest gen si o sa vedeti ceva deosebit de frumos si inaltator.
Reply With Quote