Citat:
În prealabil postat de mirelat
Marina, sa-mi fie cu iertare, dar cred ca cele 2 cazuri nu suporta comparatie. Dorina a cerut parerea pe problema pe care a avut-o cu o donatie la o biserica, donatie ce nu i-a fost primita cum se cuvine se pare din cauza unor disensiuni cu familia preotului respectiv.
In schimb cris22 vine si cere pareri si sfaturi pe probleme de sex, ea nu are probleme ca barbatul n-ar mai iubi-o sau nu i-ar face copii (inseminarea artificiala i se pare o solutie la indemana, nu are nevoie de barbat ptr asta), ci pur si simplu e nemultumita ca nu face sex cu ea.
De aceea mi se pare potrivit sfatul Dorinei ca eventualele consilieri la obiect (daca cineva chiar doreste asta) sa se faca pe privat, asta ca sa nu alteram specificul duhovnicesc al acestui forum.
Doamne ajuta!
|
opinii si opinii, Mirela... este si cum zici tu cu privire la "alterarea specificului duhovnicesc al forumului" ...doar ca in cazul in care poate avea loc un dialog deschis pe forum si nu pe privat, unele sfaturi ar putea fi de folos si altora.. la asta ma gandeam.