15.09.2008, 12:10:14
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 28.06.2007
Locație: buricu' pamantului ARAD
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de mihai07
Citat:
În prealabil postat de strajeru
Citat:
În prealabil postat de matad
Iarta-ma .Nu stiam ca e strada ta. Am trait si eu pe ea.
|
Daca traiai nu deveneai sectant(adventist):(.Poate erai ortodox doar cu numele.Asta e deja altceva.Insa un ORTODOX,nu va trece niciodata la vreo alta culta sau la vreo secta,pt ca stie si vede ca in ORTODOXIE este ADEVARUL.Dupa ce ai cunoscut secta adventista si ai inceput sa o simpatizezi,trebuia sa studiezi temeinic ORTODOXIA sa vezi care dintre ei au dreptate.Tu insa,ai fugit repede la ei,nestiind macar ce ai lasat in urma,si nici macar spre ce te indrepti.Trebuia sa te gandesti si tu putin...oare cum a aparut ORTODOXIA?Dar secta asta adventista in care vreau sa intru si sa o imbratisez cu drag?Insa nu te-a interesat prea tare ADEVARUL.Te-au amagit aia repede cu cateva versete,ti-au pus o Biblie in mana si te-au facut ca ei.Si pe urma vii pe acest forum,si afirmi cu tarie:AM FOST ORTODOX DOMLE,DAR NU STIU NICI MACAR CREZUL ORTODOX.
|
Si din pacate sunt multi care au trecute la secte fara ca macar sa fi studiat ortodoxia. Le-am intrebat pe doua fete care erau la martori daca inainte de a trece la aceasta secta au studiat ortodoxia. Nu mi-au dat nici un raspuns. Din pacate si sora mea a trecut la martori. Acum sustine sus si tare ca la ei este adevarul. Dar inainte de merge la ei nici macar nu s-a sinchisit sa studieze orotodoxia.
|
se mai intampla...
|