Frate Cozia,
Din cate stiu, dictionarul online de medicamente si lista "E"-urilor prezentate in lucrarea medicului doctor Pavel Chirila "Alimentatia moderna" numai lucrari de taraba nu pot fi, pentru ca:
a. Situl
www.romedic.ro/index.php nu este un site de taraba, realizatorii lui grupeaza toate informatiile posibile nu numai despre medicamente, dar si despre clinici/cabinete medicale, firme medicale, catalogul de produuse medicale, anunturi/publicatii medicale, job-uri in domeniul medical, descoperirea unei gene cheie ce produce anticorpi in lipta organismului contra SIDA, bla, bla, o sa vezi acolo, pe site, absolut toate informatiile, preluate din literatura oficiala medicala si din cataloagele companiilor farmaceutice din Romania.
b. Ca sa te convingi personal cat de "de taraba" sunt lucrarile domnului dr. Pavel Chirila, te invit sa citesti un interviu cu domnia sa publicat in revista "Formula AS",
link
www.formula-as.ro/2008/828/spiritualitate-39/dialoguri-in-pridvor-dr-pavel-chirila-9926. Apoi, domnia sa este actualmente profesor universitar la Universitatea din Craiova, Facultatea de Teologie si un CV al sau personal poti citi la urmatorul link:
cis01.central.ucv.ro/teologie/cadre_didactice/chirila_pavel.html.
Daca doresti lucrarea sa "Alimentatia moderna" (cu E-uri), da-mi te rog o adresa de e-mail ca sa ti-o trimit, e un carnat intreg cu toate E-urile si cu efectele adverse pe care fiecare in parte le are asupra organismului uman [exista de asemenea si un numar redus de E-uri care nu agreseaza organismul uman].
c. De cate ori am fost bolnav am urmat pana acum doi ani calea obisnuita: "la medic".
Diagnostic, reteta cu medicamente de sinteza, achizitionarea acestor medicamente din farmacii, pana am citit pe eticheta flaconului unuia dintre ele compozitia: continea trei asemenea substante E-uri. M-am documentat de pe net asupra efectelor E-urilor, dand astfel peste lucrarea mentionata a domnului doctor Pavel Chirila. De atunci, n-am mai ingurgitat niciun medicament de sinteza, stiin ca sunt "imbogatite" cu substantele nocive care sunt "E"-urile. Am mers bine mersi la medic cand am fost bolnav, dar reteta n-am achizitionat-o in forma bruta in care o scrisese medicul, ci am cumparat suplimente alimentare cu efecte pozitive similare celor ale medicamentelor de sinteza preescrise, stiind ca aceste suplimente alimentare nu imi agreseaza in niciun fel organismul. Si ma simt si fizic si mental excelent, iar despre imbolnaviri: mai rarut ca-i mai dragut, dupa cum exista o vorba in popor. End of story!
Domnul sa te ajute si sa te binecuvinteze, frate Cozia!
Razvan
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!