16.09.2008, 00:13:33
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 28.06.2007
Locație: buricu' pamantului ARAD
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Citat:
În prealabil postat de seminaristul
Citat:
În prealabil postat de vasinec
Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Poti sa-mi arati un Sfant in cadrul sectei tale?
|
Nu pot. Noi ne laudam numai cu Domnul Iisus Hristos.
|
frate iustin conform legii adventistii sunt cult recunoscut nu secta...
|
Recunoscuti de oameni, dar sunt ei oare recunoscuti de Hristos? Daca da, atunci ce se intampla cu toate miile de denominatiuni care se revendica fiecare a fi cea dreapta? Hristos a lasat o singura Biserica si a promis ca ,,portile iadului n-o vor birui,,. De la marea schisma cand catolicii s-au rupt de Biserica, iar apoi din ei s-a rupt Luther, Calvin, Zvingli, iar din acestia s-au rupt baptistii, din care au iesit adventistii, penticostalii si ceilalti, toti au negat aceste cuvinte ale Mantuitorului, facand din El un Dumnezeu slab, incapabil sa aibe grija de turma Sa, El care a promis ca va fi cu noi pana la sfarsitul veacurilor, El care e cap al Bisericii, iar aceasta este trupul Lui.
Toate denominatiunile sau sectele nu cred in aceste cuvinte ale Lui, El care a spus ca cerul si pamantul vor trece dar cuvintele Lui nu vor trece. Prefer sa-L cred pe El, nu pe voi. Si tu esti de-al lor, de le iei apararea? Baremi spune-o pe fata, n-o mai balaci!
|
frate nu le iau apararea fereasca Dumnezeu si nici de-al lor nu is, numai ca sa le aratam un minim respect, poti fi sigur ca nu is de-acord cu Sola Scriptura care dupa mine e opera Satanei
|