Citat:
Īn prealabil postat de MarinaAlca
Citat:
Īn prealabil postat de dorinastoica14
Draga mea Marina,cred ca mare suferinta este in sufletul tau.Desi nu am spus intreaga poveste si regret si cit am spus nu am primit prea multa alinare (in topicul care a placut atit de putin).
Dar sa stii ca este aici pe forum o persoana din localitatea mea care cuoaste totul si ceva in plus si este preot .Asa ca...este usor sa dai cu piatra.In legatura cu draguta de Criss am spus ca o inteleg ca femie dar nu ca si crestina.
Daca nu te superi as vrea sa ma rog pentru tine :thumbsup:
|
Viata pe acest pamant este o continua lectie plina de incercari, suferinte, caderi, rastigniri.... asa incat am convingerea ca toti, dar absolut toti avem parte de suferinta in viata pamanteasca.. fara de ea nu ar mai fi mantuirea.... in ceea ce priveste % suferintei din sufletul fiecaruia e greu de facut calcule... iar tu care NU ma cunosti, cu atat mai putin poti aproxima.. nu crezi??:D
Dar ca sa vezi culmea coincidentei, si eu gandeam despre tine acelasi lucru cu privire la suferinta din sufletul tau(eronat sau nu:p???)
"Daca nu te superi as vrea sa ma rog pentru tine :thumbsup:"- nu ma supar deloc...si nici nu ma intimidez la auzul acestor vorbe.... esti invitata mea... asta ar intra la categoria sa te rogi ptr dusmanii tai , nu??:D:D:D
Nu-i bai daca ma consideri asa... sunt convinsa ca au ma facut-o si altii(sa imi rup o mana, un picior, sa imi mearga rau
:D:D:D.. ohoho si inca cate si mai cate poate scorni mintea ratacita a unora si dorinta de razbunare nejustificata)... atata timp cat sunt cu Domnul Iisus Hristos nimic din rautatea lor nu ma poate atinge..deci tu esti libera sa faci precum cum doresti..
|
:)Da!ai gandit bine,este multa suferinta in sufletul meu,si multa teama.Suferinta pentru ca nu pot sa fac voia lui Dumnezeu si teama ca nu voi trai destul ca sa acopar cu rugaciuni de iertare anii cind am fost departe de Hrisos care a fost rastignit pentru pacatele mele.