Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Citat:
În prealabil postat de vasinec
Citat:
În prealabil postat de Iustin32
In loc sa intelegeti ca voi sunteti departati de adevar, il faceti pe Hristos mincinos ca i-a promis talharului ca va fi cu el in rai in acea zi si nu s-a tinut de cuvant. Asta se cheama pacat impotriva Duhului Sfant.
|
Ce urata interpretare! Stiu foarte bine, si cred, ca Domnul Iisus Hristos este "Calea, Adevarul si Viata".
Apropo: Sf. Iustin Martirul spunea (am dat citatul intr-o postare anterioara), referitor la cei ce mor, sa nu credem ca "sufletele lor vor fi luate la cer de indata ce mor". Si Sfantul L-a facut mincinos pe Domnul Iisus Hristos?
|
De ce te inchistezi in acele cuvinte poate gresit formulate de Sf Iustin si treci cu vederea multimea de aberatii ale dnei Helen White, unica voastra profetesa, izvorul invataturilor voastre gresite.
|
Domnule Iustin, aveti o obsesie pentru Ellen White. Eu nu pot sa trec cu vederea invataturile ei (referitoare la interpretarea Sfintei Scripturi), pentru ca nici macar nu le cunosc.
Ati spus "cuvinte poate gresit formulate de Sf Iustin"? Vreti sa spuneti ca si Sfintii Parinti pot gresi?