Z.Lidia a scris:
Citat:
...De obicei ajung asa inversunati asupra medicinei clasice ori cei care au pierdut pe cineva drag, au urmarit neputinciosi esecul medicinei clasice; ori cei care se tem de moarte, Razvan, esti cumva printre cei amintiti de mine? Daca nu, de unde atata inversunare?
|
Draga sora Lidia,
Din fericire Domnul ni mi-a luat pe nimeni drag din viata, iar cum stapanire asupra vietii si a mortii nu am, mi-e frica doar de moarte atat cat s-ar putea sa ma prinda nespovedit. Iar daca anii pe care-i ajungi a-i trai mai sunt si de calitate [fara a trebui sa suporti boli care sunt tot consecinta comportamentului [agresiv sau mai ne-agresiv] propriu si al alimentatiei proprii], atunci chiar te poti "bucura" de aceasta viata moderat si echilibrat, nu prin excese. Am zis ca mi-i mai usor sa previn si astfel sa nu ajung la cine stie ce boli care mai sunt si costisitor de tratat.
Si, nu-i "atata inversunare". Asta a fost mai la inceput. Acum, daca gasesc ceva "compromitator" despre un medicament, il pun pe topicul acesta, insa nu mai caut " lumanarea" sa mai gasesc astfel de informatii.
Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvinteze, fratilor si surorilor, in toate pe care le faceti! Amin!
Razvan
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!