Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine! Sfaturile si gandurile voastrea ma ajuta foarte mult ! Va multumesc din tot sufletul ca va rugati alaturi de mine si va rog sa o faceti in continuare. Tatal meu a fost operat de colon, si va ramane cu punga toata viata. Cat va mai avea de trait caci medicii spun ca i-au gasit metastaza si la ficat. Dupa operatie cand a vazut cate furtune are si punga....a facut o cadere nervoasa spunand ca el nu vrea sa traiasca asa, nu vrea sa fie o povara...a inceput sa delireze,nu accepta realitatea, medicii l-au tinut legat de pat....nu va pot descrie starile prin care am trecut....pe langa faptul ca nu stiu cat mai are de trait si ma astept in fiecare clipa sa.....l-am mai vazut si in starea in care era......Tot timpul m-am rugat ! Si in timpul operatiei am fost in biserica si am rugat preotul sa faca rugaciuni. Ma rog in continuare. L-am dat mereu cu mir si aghiasma! Ma rog in continuare ! Ma rog ca Dumnezeu sa-i ierte pacatele si sa-i mai dea o sansa in viata asta sa si le indrepte ! Cred in minuni, cred ca puterea lui Dumnezeu va fii atat de mare incat il va mai lasa sa traiasca, ca-l va face sa-si revina si sa accepte realitatea....si de ce nu poate sa faca minuni si sa se vindece !!! Mama mea la randul ei nu accepta realitatea. Il iubeste mult si dupa 39 de ani de casatorie nu poate accepta sa ramana fara el ! Nu mai are grija de ea, plange mereu, nu-i mai pasa ne nimic. Acum singurul meu sprijin este DUMNEZEU ! Si voi care va rog in continuare sa va rugati pentru noi ! Nu am alt ajutor! Sper ca toate aceste stari sa nu imi fii afectat copilasul din burta si sa se nasca sanatos. Ma gandesc la el insa nu pot fii de piatra, nu pot sa nu sufar....Rugati-l pe Dumnezeu, pe iisus, pe Maica Domnului....pe toti Sfintii, sa ne ajute.
VA MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR ! Dumnezeu sa va ajute in fiecare clipa a vietii !
|