View Single Post
Vechi 18.09.2008, 09:54:45
goldfinger17 goldfinger17 is offline
Banned

Data înregistrării: 05.06.2008
Locație: Craiova,Dolj,Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crysti_Elena
Din pacate,si in familia mea se dracuie foarte mult.Am incercat sa le spun ca nu e bine,insa imi tot spuneau ca sunt nebuna cu religia,pocaita.Este adevarat ca au avut si au multe necazuri,si mult stres,insa nu e bine sa tot dracuie.Intr-un timp,aveau obiceiul sa si blesteme,insa datorita scandalurilor mele(asa cred eu),s-au dezobisnuit.Acum insa au ramas cu dracuitul.Nu o spun la adresa mea,fiindca stiu ca ma infurii,insa o spun chiar la adresa mancarii,a soarelui(mama,fiindca vara sufera foarte tare de caldura;odata,la o criza de nervi,a spus-o si la adresa Domnului).
As vrea sa stiu cum as putea sa le dezvat de acest obicei rau,fara sa se infurie,si,eventual sa-mi spuna ca fac propaganda(asta,deoarece,cand ma enervez,mai scap cate o injuratura).Am mai incercat sa le dezvat,dar nu reuseam decat pe moment.Dupa aceea,o iau de la capat.
Poate ca fac deviere de la subiectul thread-ului si sigur fac.....cum spui tu ca la tine in familie se dracuie foarte mult asa o am si eu pe bunica....i-am explicat de atattea ori e bolnava,batrana si i-am zis ca sa aiba grija ca Dumnezeu nu iarta pe oricine...Nu am numarat niciodata de cate ori dracuie pe zi insa iti spun ca niciodata mai putin de 15 ori nu o face!!!animalele,lucrurile,oamenii din sat pe toti ii ia si ii face ca pe carpa...Fiindca face lucrul asta de atata timp i-a intrat in obisnuinta si vai vai ca dupa cum stim ,,obisnuinta e a doua fire a omului,,!!greu o mai scoti din om...Asa este si cu ai tai,dracuie din obisnuinta:Dracul i-a programat si greu o sa se mai opreasca.... dar cine stie....Intotdeauna exista nadejde!!! Eu am incercat cat am putut cu bunica dar e femeie batrana si zice ca ce a ramas de la batrani e totul adevarat nici nu vrea sa ii intre in cap daca ii spun ceva nou....Inca o data pentru Domnul cu threadul imi cer iertare ca am deviat de la subiect si de la problema dumnealui....Doamne Iisuse Hrisotase miluieste-ne pe noi!
Reply With Quote