Aoleu, dar cum ai ajuns tu la concluzia ca ortodoxia nu pune accentul pe Cuvantul lui Dumnezeu. Stiai ca este recomandat sa citim cel putin un capitol pe zi din Biblie. (PENTRU INCEPATORI SE RECOMANDA MAI INTAI CITIREA NOULUI TESTAMENT APOI VECHIUL TESTAMENT TOCMAI CA SA NU SE CADA IN EREZIE - TOTUL SE FACE SUB INDRUMAREA DUHOVNICULUI). La noi in oras exista cel putin doua biserici pe care le stiu eu care au o zi cel putin pe saptamana in care fac cateheze (dupa slujba li se explica enoriasilor Biblia pe capitole.)Asadar "evanghelizare" se face si la noi, dar cine ia in seama acest lucru? .Zici ca sunt preoti care nu cunosc Scriptura, sau ca nu au respect pentru Cuvantul lui Dumnezeu, dar la voi in secta sunteti toti perfecti?. Sau uiti cumva ca suntem oameni. Vezi tu mandria la aruncat pe Lucifer in iad. Am observat ca la voi sectantii e o moda mandria asta excesiva. Si crede-ma ca vorbesc in cunostinta de cauza. In legatura cu ce ai citit in Pravila Bisericeasca sa imi arati si mie acele neadevaruri.
|