Subiect: ASCOR Bucuresti
View Single Post
Vechi 20.09.2008, 01:30:17
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de achimovjan
Citat:
Īn prealabil postat de C-tin
Citat:
Īn prealabil postat de achimovjan

Pai si eu te astept cu drag sa revii in Biserica lui Hristos,"una Sfanta,Soborniceasac si Apostoleasca".
si care este asta dupa tine?
A reveni in Biserica insemna ate uni cu Hristos prin Euharistie,si nu sta la Liturghie ca la spectol si a primi anafura.Excomunicare tocmai asta inseamna,a fii rupt de Trupul lui Hristos real,adica anu te mai impartasi.Eu asta i-am spus Ancai,si celor de aici care isi zic crestini-orotodocsi,dar la Liturghie nu se impartasesc,decat mai stiu eu cand,la 40 de zile sau mai rar.Acestia singuri se excomunica,si le este rusine sa lupte pt dreptul lor de crstini,se ascund in spatele unei asa zise ascultari de duhovnic.Daca Hristos ii cheama si zice,"Luati mancati,acesta este Trupul Meu,beti dintru acestia toti,acesta este sangele Meu,ei vin cu scuza si zic,pai imi trebuie dezlegare de la duhovnic.Caeasta scuza nu are nici o valoare in fata lui Hristos Dumnezeu,cand iubesti pe Cineva,nu-ti trebuie nici o dezlagare de la nimeni ca sa te unesti cu acea persoana.Mie nu-mi trebuie nici o dezlegare,pentru ca simt ca Domnul ma iuneste,euc il iubesc,cine ne poate desparti,oamenii,preotii,episcopii,ingeri,puteri,n ecazurile acestei vieti,nimeni si nimic.Acestea sunt si cuvintele Sf Ap Pavel,si ale oricarui crestin care isi asuma aceasta viata de fiu al Bisercii.
Totusi nu ai raspuns la intrebarea lui Ctin. De care Biserica tii tu, de o critici atat pe cea Ortodoxa, precum si practicile ortodoxe, de care te-ai dezis.
Intreb din pura curiozitate, pentru care te rog sa ma ierti.
In BO nu avem voie sa ne impartasim daca nu ne-am curatit prin spovedanie; si nici atunci nu e sigur ca avem voie , daca am fost opriti, din motive bine intemeiate, de la aceasta.
Noi nu avem voie sa facem nimic de capul nostru, ci trebuie sa ne supunem practicilor din BO. Ca de aceea ne numim crestin-ortodocsi; nu numai crestini, pentru a nu da ocazia de a fi confundati cu sectarii sau mai stiu eu cine...
Dar iar suntem off-topic. Iertare.
Reply With Quote