View Single Post
Vechi 22.09.2008, 08:23:35
Traditie Traditie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif
Si tu esti viclean si rau daca judeci asa pe musulmani si ti-e teama ca tiganii o sa iti ia tara!

Ortodoxia a innobilat romanii? Ti se pare ca tara asta amarata e prea plina de haruri? Coruptia e la putere, mizeria e peste tot...vai de capul nostru! Cu ce ne laudam?

De ce tiganii din tarile dezvoltate sunt altfel? Te-ai intrebat vreodata?

"Sa nu judecati" înseamna sa nu dispretuiti, dar de obicei e interpretat gresit în sensul sa nu faci remarci.

Daca am zis ca sunt vicleni si rai nu am vrut sa-i dispretuiesc ci am facut o constatare obiectiva. Si nu sunt asa din nastere ci datorita ideologiei cu care sunt îndoctrinati si care le spune sa însele si sa urasca nemusulmanii.

La tigani nu ma deranjeaza ca-s tigani ci caracterul, putini dintre ei sunt oameni sinceri. Nici ei nu se nasc vicleni ci mostenesc mentalitatile parintilor.

Nici românii nu sunt de lauda, daca gasesc un lucru pierdut de cineva de obicei se gândesc sa-l pastreze, vesticii ne sunt superiori în moralitate. Dar e incorect sa numesti tara amarâta, e într-adevar plina de haruri, e cea mai frumoasa din lume, uita-te cum Carpatii fac o cetate sau o coroana care parca simbolizeaza unitatea noastra si în general natura e mai placuta ca în orice alta tara. De asemeni cultura noastra taraneasca si medievala este frumoasa, ca si cea antica, preistorica si dacica. Dar nu sunt meritele noastre ci darul lui Dumnezeu.

De ce tiganii din tarile dezvoltate sunt altfel? Peste tot sunt mai rai decât majoritatea populatiei, în America latina sunt ca ai nostri, cineva îmi scria ca ataca satele în bande. Dar nu toti.
Reply With Quote