View Single Post
Vechi 22.09.2008, 08:42:21
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Daca eu pe baza acestui text:
12. Păzește ziua odihnei, ca să o ții cu sfințenie, cum ți-a poruncit Domnul Dumnezeul tău.
13. Șase zile lucrează și-ți fă toate treburile tale;
14. Ziua a șaptea este ziua de odihnă a Domnului Dumnezeului tău. Să nu faci în ziua aceea nici un lucru: nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici boul tău, nici asinul tău, sau alt dobitoc al tău, nici străinul tău care se află la tine, ca să se odihnească robul tău și roaba ta cum te odihnești și tu.
15. Adu-ți aminte că ai fost rob în pământul Egiptului și Domnul Dumnezeul tău te-a scos de acolo cu mină tare și cu braț înalt și de aceea ti-a poruncit Domnul Dumnezeul tău să păzești ziua odihnei și să o ții cu sfințenie.
iti spun ca asa cum evreilor li s-a dat sabatul ca semn si aducere aminte ca au fost scosi din robia Egiptului, tot asa ni s-a dat noua, crestinilor ziua Domnului, Duminica tot ca semn si aducere aminte ca Hristos ne-a scos din robia mult mai mare a mortii, a iadului si a pacatului.
Am mai discutat pe marginea acestui text, tot cu dvs., tot pe acest topic (chia pe pagina anterioara). Vedeti postarea mea, din 4 septembrie, ora 3:59 PM.