25.11.2006, 13:07:03
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 13.08.2005
|
|
Citat:
În prealabil postat de maria55
Eu nu cred ca se va cobori odata Raiul pe Pamant , pentru ca virgula cred ca exista deja .Iisus a spus undeva (despre rai ) : e aici dar voi nu-l vedeti .
Eu cred ca , prin cuvintul " fericiti cei blinzi ca aceea vor mosteni Pamantul" ni se face cunoscut ca exista alte locuri . Este Pamantul Fagaduintei in nici un caz lumea pe care o vedem noi . Cred ca e deja locuit .
Ma gindesc ca sint alte dimensiuni ascunse ochiului omenesc . De ce Sfintii vad lucruri nevazute si neauzite? Ei s-au curatat de patimi ,nu sint cu nimic legati de cele pamantesti , au dragoste si smerenie ,de aceea li se arata .Cum am zis eu cred ca toate exista nu trebuie sa vina nimic ,noi trebuie sa plecam "acasa ".
Unde va fi casa noastra nu stiu . Stiu atit ca s-a spus "daca stiti de unde veniti ,stiti si unde va duceti " .(deci e vorba de ducere , nu de a ramane)
Si parintele Savatie spune undeva "cind vom muri vom afla cine am fost" . ???
Asa ca eu nu vreau sa raman aici , trag nadejde ca exista unde "acasa" , si nici nu vreau prin mai stiu eu ce metode sa devin nemuritor in trupul asta pacatos .
Cum am zis nadajduiesc ca va veni "izbavirea de intristare" .
Sa dea Domnul !
|
Ca bine zici
|