Citat:
În prealabil postat de mihai07
Citat:
În prealabil postat de vasinec
Parintele Cleopa vine cu argumente destul de slabute in sustinerea teoriilor sale. Ii poate convinge doar pe cei ce nu cunosc Sfanta Scriptura sau pe cei care-i considera infailibili pe anumiti oameni.
|
Hai ca la faza asta m-ai spart(scuza-mi exprimarea). Exact ce ziceam. Poate omu sa va demonteze ereziile cu bibilia in mana ca voi tot pe a voastra o tineti. Stii tu oare ce fel de om a fost Parintele Cleopa? Cum poti tu sa iti permiti sa spui ca parintele Cleopa vine cu argumente slabute? De fapt nu vrei sa vezi ca va demonteaza toate ereziile. Cred mai de graba ca ti-e frica sa vezi adevarul. Dar pe o parte ma asteptam sa vii cu argumente slabute cum vii de obicei.Asta e tactica voastra cand ramaneti fara replica. Sincer ma asteptam la un raspuns mai serios de la tine, dar in zadar. Oricum noi ne chinui degeaba pe aici sa iti aratam cam cum stau treburile. Acelasi lucru l-am vazut si la sora mea care e la martori. Cand ii demonstrezi ca nu are dreptate recurge la aceleasi argumente slabute (scuze ca ma repet) ca si tine. Dumnezeu sa va miluiasca si sa va arate calea ce dreapta. Dar stii cum e vorba aia: Dumnezeu iti dar nu iti baga si in sac. Omul mai trebuie sa mai si vrea sa primeasca.
|
Am tot respectul pentru parintele Cleopa. Am auzit ca a fost un om deosebit. Dar pe mine ma cheama "Toma necredinciosul"(cum se spune in popor) si verific cu Sfanta Scriptura orice zicere. Cred ca sunteti de acord cu mine ca nici chiar parintele Cleopa nu este infailibil si poate gresi.
Faptul ca nu ne putem convinge unii pe altii, nu este o problema. Fiecare isi expune ideile si parerea iar celalalt (sau ceilalti) nu este obligat sa fie de acord. Eu sunt convins ca putem fi mantuiti amandoi, cu parerile noastre diferite. "Dreptatea, mila si credinciosia; pe acestea trebuia sa le faceti"(Matei 23:23). Poate ca atat dvs. cat si eu suntem iubitori de Dumnezeu si iubitori de oameni. Eu cred ca asta cere de la noi Dumnezeu. Ca de teorie... cred ca e satul si EL.