View Single Post
Vechi 22.09.2008, 16:06:43
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

da,intr-adevar islamul nu este o religie rea.Fiecare cu valorile lui,poate ca aceste versete sunt bune pentru unii...si chiar sunt,caci altfel nu le-ar pune in practica.
47/4 Atunci cand ii intalniti in [lupta] pe acei care nu cred, loviti gaturile lor, iar cand ii slabiti pe ei, legati-i strasnic in lanturi

9/5 Iar cand se vor incheia lunile cele sfinte, atunci omorati-i pe idolatri oriunde ii aflati! Prindeti-i, impresurati-i si intindeti-le lor orice cursa!...

9/29 Luptati impotriva acelora care nu cred in Allah si nici in iua de Apoi si nu opresc ceea ce Allah si trimisul sau au oprit si nu impartasesc religia adevarului, dintre aeia carorea li s-a dat Cartea, pana ce ei nu vor plati tribut cu mana lor, fiind ei supusi [legilor].

8/12 [Aduceti-va aminte] cand Domnul tau le-a revelat ingerilor:"" Eu sunt cu voi! Intaritii, asadar, pe cei care cred! Eu voi arunca spaima in inimile celor care nu cred! Loviti-i, deci, peste gaturi si loviti-i peste toate varfurile degetelor!

Lista este foarte lunga dar nu are rost sa mai postez toate versetele pentru ca se stie deja ca orbii nu vad iar surzii nu aud.
Roadele islamului sunt teroarea,islamistii au terorizat lumea,oamenii nu mai pot merge linistiti in metrou sau in vacanta ca risca se fie omorati...pentru ce?pentru un dumnezeu care ,de fapt nu exista si care este diavolul.Chiar acum a fost rapit un roman de catre cine oare?de catre islamisti.
Cu ce ne incanta pe noi,restul oamenilor,daca musulmanii se roaga de 5 ori pe zi si daca nu beau alcool si nu mananca porc?Pe noi trebuie sa ne intereseze ce fac ei in raport cu lumea.Iar asta se stie..
Reply With Quote