Citat:
În prealabil postat de quasar
Locul 1 la crearea locurilor de munca.Atunci imi explicati si mie de ce multimea de tineri proaspat absolventi si proaspat licentiati( intre care si eu) nu isi gaseste un loc de munca?
|
asa este cum spune Mirela, locurile de munca prost platite dar profitabile pentru patronii. De aceea studiul repsectiv se axa pe atractia care o are Romania pentru cei din Bangladej, de ex. am scris acolo la sfirsit, care nu au nevoie de alte beneficii ci doar de un blid de orez si un acoperis de tabla si un foc de tabara unde sa se odihneasca pina a doua zi la 5 dimineata cind intra in schimbul de dimineata... evident conditii care nu se potrivesc licentiatilor romani de la marile universitati, care vor masina la scara si asigurare dentara de 100%
Dupa parerea mea astea sunt conditiile promovate de tinerii patroni care vor lua locul clasei politice, altfel cum ar putea sa traiasca in luxul exorbitant. Ne indreptam exact spre societatea Sud-americana, cea a extremelor.
Cristi, cine ma rog ii va reglementa pe pustii care vor veni, sau ei vor veni cu o etica de munca si morala inalta...asa de la sine?