View Single Post
Vechi 23.09.2008, 05:02:19
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Sindicatul nu-si face treaba. Este ca si inexistent la fimele straine din Romania. De ce? Patronilor nu le e "frica" de nimeni; ei taie si spanzura. Iar romanul tace, face ore suplimentare fara plata, in loc sa puna la treaba sindicatul. Acum romanul munceste pentru doi, dar e platit jumatate de salariu.
Cu toate acestea e lipsa de cadre CALIFICATE; firmele ii angajeaza deja pe studentii din ultimul an de studiu, pentru a-si asigura necesarul de personalul.
Da, asa este ! Sindicatele, o mascarada. La firma unde lucrez, nici nu mai exista, a fost desfintat, absorbit de cei cu interese si asta se simte. Oricum, personalul municitor si nu numai este imbatranit si asta se simte, iar firma , este si va fi in pericol, prin viitoarea perioada de pensionare si prin nesocotirea celor tineri. Eu am incredere in tineretul actual ,cel cu studii medii si superioare. Avem un potential urias, nefolosit pe care nu de nu-l stim a-l folosi, il vom pierde. Nu se va intampla asta, sunt sigur. Trezirea Romaniei este aproape, simt asta si stiu ce spun.
Reply With Quote