View Single Post
Vechi 23.09.2008, 09:35:42
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32
,,Eu sunt convins ca putem fi mantuiti amandoi, cu parerile noastre diferite. "Dreptatea, mila si credinciosia; pe acestea trebuia sa le faceti"(Matei 23:23).,,
Cum ramane cu porunca Mantuitorului ca toti sa fie una:
17. Sfințește-i pe ei întru adevărul Tău; cuvântul Tău este adevărul.
18. Precum M-ai trimis pe Mine în lume, și Eu i-am trimis pe ei în lume.
19. Pentru ei Eu Mă sfințesc pe Mine Însumi, ca și ei să fie sfințiți întru adevăr.
20. Dar nu numai pentru aceștia Mă rog, ci și pentru cei ce vor crede în Mine, prin cuvântul lor,
21. Ca toți să fie una, după cum Tu, Părinte, întru Mine și Eu întru Tine, așa și aceștia în Noi să fie una, ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis.

. Dar de credinta sau invatatura de credinta ce zice Scriptura? Zice asa:
'Si cu adevarat mare este taina dreptei credinte.'(I Timotei 3,16)
'Iar de basmele cele lumesti si babesti fereste-te si deprinde-te cu dreapta credinta.'(I Timotei 4,7
'Iar de invata cineva alta invatatura si nu se tine de cuvintele cele sanatoase ale Domnului nostru Iisus Hristos si de invatatura cea dupa dreapta credinta...'(I Timotei 6,3)
'Pavel, robul lui Dumnezeu si apostol al lui Iisus Hristos, dupa credinta alesilor lui Dumnezeu si dupa cunostinta adevarului cel intocmai cu dreapta credinta.'(Tit 1,1)

Daca tu zici ca nu are importanta ca avem pareri diferite, ca oricum ne mantuim cu totii, de ce Apostolii ne poruncesc sa ne ferim de Proorocii si apostolii mincinosi si sa tinem dreapta credinta?
Talmaciti cuvintele mele. Nu am spus ca ne vom mantui cu totii. Mi-am exprimat doar credinta ca pot fi mantuiti oameni din diferite religii, cu diferite pareri. Multe din discutiile pe care le avem noi, nu au nici o importanta pentru mantuirea noastra. Eu cred ca dragostea pentru Dumnezeu si pentru semeni este hotaratoare pentru a primi viata vesnica. Aici trebuie sa fim desavarsiti: in dragoste. Restul...

"TI S-A ARATAT, OMULE, CE ESTE BINE, SI CE ALTA CERE DUMNEZEU DE LA TINE, DECAT SA FACI DREPTATE, SA IUBESTI MILA SI SA UMBLI SMERIT CU DUMNEZEUL TAU?"(Mica 6:8).