23.09.2008, 13:07:54
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 28.11.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de mara2008
ce spui tu florina =0.sant convinsa ca a vb din experinta propie e alceva.ar intelege omu mai usor de ce e bine contraceptia ,si ca spui tu cai un pacat si contraceptia nu cred ,nu poate fi pacat,si nu e vorba de a da brosuri in tramvai,la oras ,sau a vorbi in biserica unde preoti nostri spun mereu despre asta =1,nu mai mult,ce spun eu e vorba de mai mult,eu sant dispusa ca in concediu sa merg cu cineva cu masina in provincie sa vorbesc despre asta,sa ajut,daca un sponsor mi-ar oferi si ceva de citit despre asta,un preot ceva carti de rugaciuni ar fi binevenite+niste prezervative cu prospectu lor si alte mijloace de contraceptie locala (ovule,folii)le-as explica si oferi cu placere cui are nevoie adica de la 14 ani in sua.si ceva brosuri despre sida si sifilis si alte boli de transmisie sexuala.si sant convinsa ca ca mine sant dastule persoane voluntare
|
cine stie ce viitor vor avea copii nostri..pe cand oi avea eu copii probabil ca o sa li se spuna de la gradinita de anticonceptionale si poate pe langa corn si lapte o sa li se dea si un prezervativ asa..preventiv...
|