View Single Post
Vechi 24.09.2008, 01:15:23
ancah
Guest

Implicit

Andrei, nu ma gandisem la un decret de interzicere a pacatelor; am ajunge atunci la inchizitie. Nu, ma gandisem la o catehizare si o induhovnicire a populatiei. Indiferent de ce vor unii, tot mai sunt credinciosi in Romania si sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, a Maicii Domnului si a Sfintilor, sa fie tot mai multi.

Transformarea lui Stefan cel Mare in ... cred ca glumesti. Stefan cel Mare stia sa-si faca corect crucea: de pe un umar pe altul; nu la nivel de stomac. Posibil ca unii sa aiba inima in stomac; dar nu poate fi decat exceptie! Si Stefan cel Mare a fost o exceptie, dar altfel de exceptie, pe placul lui Dumnezeu. Ma indoiesc ca Dumnezeu l-ar inspira in mod gresit pe un "Stefan cel Mare" al zilelor noastre; cred ca am fi uimiti de intelepciunea deciziilor lui, precum si de modul abil de a se feri de ispitele "secolului vitezei". Sa nu uitam, ca a fost un mare luptator pentru independenta nationala, precum si un abil diplomat; si cu credinta in Dumnezeu. Ce ne-am putea dori mai mult?!?
Reply With Quote