Citat:
În prealabil postat de aureliapopescu
E foarte grea dependenta de calculator! Pe mine personal m-a costat o casnicie.Da! Am pus capat unei casnicii datorita unui calculator in sensul ca fostul meu sot nu putea sa faca nimic altceva decat sa se joace la calculator.Eu trebuia sa fac totul in casa!Nu e normal si firesc.Dependenta e dependenta orice ai spune si orice ai face!!!Oricat ti-ai spune ca eu nu stau mai mult ca X sau ca Y..insusi faptul ca nu poti trai fara sa deschizi calculatorul e anormal.
|
Draga Aurelia! :) Din cauza asta ai divortat tu de fostul tau sot? Nu facea nimic in casa pentru ca era un gamer irait? Hmmm....:rolleyes: Dar tu de ce faceai totul in casa daca el nu facea? Trebuia sa-l lasi "sa-l manance viermii de viu" o perioada si sa vezi cum isi facea singur de toate - si ordine si curatenie - tot. Asta in caz de nu se impunea prin violenta, ca daca mai era si violent pe langa ce ca nu se ocupa cu nimic in casa, atuncea era grava situatia. Dar daca nu era violent si isi vedea doar de jocurile lui, trebuia sa aplici aceeasi "placa" ca el, adica sa nu faci nimic un timp, sa fi vazut ce reactie are, dac ii convenea asa! :)