View Single Post
Vechi 24.09.2008, 05:04:12
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Citat:
În prealabil postat de vasinec
Citat:
În prealabil postat de mihai07
Parintele Cleopa dadea toate raspunsurile protestantului cu bilbia in mana. Nu inteleg, ce vrei mai mult? Sau nici asta nu te multmeste. Bine inteles tu vii si imi spui ca scotea versetele din context. Nu este oare asta metoda voastra?
Scoaterea versetelor din context? Nu-mi permit asa ceva. Si nici nu mi-ar folosi la nimic. Am un mare respect pentru Sfanta Scriptura si sunt convins ca este singura Carte in care nu este greseala.
Gresala e ca nu luati in considerare decat versetele care va convin voua pe care le talcuiti dupa mintea voastra, nu in duhul adevarului.

"Au primit Cuvantul cu toata ravna si CERCETAU SCRIPTURILE IN FIRCARE ZI, CA SA VADA DACA CE LI SE SPUNE ESTE ASA"(Faptele apostolilor cap 17:11). In acest verset este vorba de niste crestini care-l verificau, cu Sfanta Scriptura, pe marele Apostol Pavel. Si erau apreciati pentru asta. Ce verificau desteptule in afara de profetiile despre Hristos din V.T.? Unde era atunci Noul Testament?
Nu stiu ce verificau. Nu scrie exact. Important este principiul: "CERCETAU SCRIPTURILE IN FIECARE ZI, CA SA VADA DACA CE LI SE SPUNE ESTE ASA."

Dvs. de ce nu incurajati acest principiu? Va este teama ca ies la iveala niste neadevaruri?