Citat:
În prealabil postat de cozia
Tu ai accepta AZI sa fi condusa de cineva ca Stefan Cel Mare?
|
Cozia, niciodata un crestin adevarat nu va trai cu gandul ce as fi facut daca traiam intr-o alta perioada! Nu pot spune ehh cate as fi facut daca eram in manastire! Suntem datori sa facem ceva acum, in acest moment, in lumea, societatea in care traim. Trimiterea mea la Stefan Cel Mare si Sfant a avut ca si scop trezirea Romaniei! Uita-te te rog la topicul deschis de mine Sfintii inchisorilor, cate vizionari sunt? Nici macar 100! Din care probabil jumatate sunt ale mele in timp ce postam! Dar ia uita-te la generalitati la topice lumesti, la musulmani, la povesti de speriat copii etc. Unde ne este constinta de roman? De ce tinerii din ziua de astazi (sau cel putin majoritatea) nu au nici cea mai mica dorinta de asi cunoaste istoria? De unde sa incepem pocainta? De unde? Cand noi suntem prea obositi de cluburi de masini scumpe, de concedii in Caraibe si luat cati mai multi bani pe stat degeaba? Nu sunt nationalista, nu doresc sa reinvii monarhia, ar fi o stupiditate din partea unui crestin sa viseze cai verzi pe pereti albatstri:D. Nu asta am vrut sa subliniez ci faptul ca cei ce ne conduc acum!! ar trebuie sa invete de la stramaosii nostri ca au ce! Si daca ei nu sunt capabili sau nu le pasa voi cei tineri ar trebui sa luati atitudine. Ori acesta nu se poate face decat cunoscandu-va istoria! Nu visand castigam lupta ci actionand!