[quote=alecsandru]
Citat:
În prealabil postat de Abell
Citat:
În prealabil postat de daliapantelimon
Articolul cu pricina era pa biroul meu, sefa l-a vazut, si l-a dat celorlalti sa ............ia aminte...........li s-a zbarlit parul ca la pisica!
Dupa cate cunosc eu baptistii, cred ca orice referinta sau argument bazat pe Biblie este un argument infailibil. Biserica baptista are ca fundament de credinta cuvintele lui Luter "Sola Scriptura" deci orice doctrina sau argument bazat pe Scriptura ar trebui sa fie bine primit de ei.
|
O fi fost, n-o fi fost pa ;)birou ce-o fi fost!?:cool:;):hmmm: Un lucru inteleg din dialogul domniilor voastre care-i cat se poate de heterodox:D, ca este mai bun :angry::(
de chat :|decat de :p forum!:)
|
Alescsandru, a fost o "intamplare" faza cu articolul. Nu ma intereseaza ce cred si ce nu cred baptistii, eu imi vad de credinta mea. Din fericire, sefa...cea care pune paiele pe foc, nu a mai gasit prilej sa mai aduca in dicutie astfel de subiecte. Slava Domnului! Acum are alte prioritati cu filmul "Pacatele Evei", unde sunt filmate scene in localul fiicei ei. Ma rog, desertaciuni de-ale lor! Eu ma bucur ca ma lasa sa imi vad de treaba mea, astfel voi rezista mai usor pana cand ma voi putea angaja la o fundatie care se ocupa cu copii care au dizabilitati fizice.
Pot rabda cu usurinta orice, mai putin vulgaritatea si atacurile pe teme religioase. Slava domnului ca...au incetat, fie si numai pentru putin timp.