View Single Post
Vechi 26.11.2006, 02:31:08
ancah
Guest

Implicit

Citez Silverstar:
"Tu creyi ca fara efortul tau, fara actiunea ta, ai fi obtinut ceva doar rugandu-te? Dumnezeu da, de multe ori da poate necuvenit de mult, dar fara actiunea celui care doreste nu se poate obtine nimic.
Ia ca exemplu un elev care are un examen greu pe care trebuie sa-l promoveze. Se roaga de face rani la genunchi, dar nu invata nimic. Crezi ca va promova examenul? Niciodata!... Puterea de a obtine ceva, de a realiza ceva sta numai in noi, in actiunea noastra!"
Raspunsul meu, in completare la ceea ce i-am scris lui mirelat:
Lupta care se da in zilele noastre nu mai e fatisa. Ea se da pe subconstient, adica cu puterea gandului. Daca nimeresti pe nepregatite intr-un asemenea viespar, nici nu stii cand si de cine ai fast atacata. Ajungi sa nu mai judeci tu, ci ti se spune ce sa vrei, ce sa zici, ce sa faci. Buddhistii ii zic mesmerism, iar mai pe romaneste ii zice hipnoza. Norocul meu a fost ca il stiam pe Domnul Iisus Hristos, dinainte de a ajunge acolo. Deci nu efortul meu personal m-a ajutat, ci Domnul: mi-a ascultat rugaciunile mele si ale inca unei persoane si m-a avertizat neincetat.
Scriu acest lucru, caci nu cred ca sunt un caz singular. Dar din pacate cei care nu cred, cad usor prada minciunii, iluziei.
Reply With Quote