View Single Post
Vechi 25.09.2008, 11:46:09
g_giorgian g_giorgian is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesis
Oamei buni, eu cred ca va uitati prea mult la SF-uri. :D

Din proprie experienta, va spun ca nici un microcip nu este "desebit" de popular in USA. Poate doar cele de calculator. Eu nu am cunoscut pe nimeni in AMerica care sa aiba un microcip implantat. :D

Nu-mi vine sa cred ca din cand in cand mai apar din astia cu teoriile lor consipationiste despre microcipuri.

Te lepezi de Hristos prin pacat, nu cu buletinul sau cu pasaportul.

Si apoi noi deja avem un numar care ne identifica -- CNP-ul.

Parerea mea -- esti prea paranoic.
Am luat in calcul si posibilitatea de a fi paranoic :), dar chestiile pe care le aud si vad atat in viata cat si pe net ma fac sa cred ca inca sunt normal. E scris undeva... pe la un sfant parinte, nu mai stiu, ca in vremurile din urma ceea ce este anormal va parea normal si viceversa, iar omul normal va parea in ochii celor de atunci nebun si iar cel nebun - normal. Asta apropo de... conceptia generala referitoare la educatie, avorturi si contraceptie, homosexualitate, consumerism, libertate, egocentrism, familie, dragoste...

Si o idee: multi nu au crezut acum 80 de ani ca radioul va folosi la ceva - acum in orice magazin intru sau cu orice autobuz circul nu mai scap de zeci de posturi de radio, nimeni nu banuia acum 90 de ani ca niste scene miscatoare proiectate pe un perete se vor transforma in timp in fictiunile mai numite si "filme", nimeni nu dadea sanse de viitor la inceputul anilor 80 PC-urilor si acum? Nu poti face ceva fara PC. Internetul acum 15 ani.. ii putea prevedea cineva impactul pe care il are acum? Si sunt multe exemple. La fel si cu implanturile de microcipuri... va veni o vreme cand cei neimplantati vor fi precum animalele pe cale de disparitie. Peste 20-30 ani a nu avea un implant va parea ceva de neconceput, imi inchipui cum sse vor intreba cei de atunci cum ne descurcam noi prin 2008 fara microcipuri implantate - caci vor fi utile in atat de multe lucruri incat vor fi indispensabile). Pot sa merg si mai departe dar probabil voi parea dus rau de tot. Si chiar nu e ceva SF.
Reply With Quote