View Single Post
Vechi 25.09.2008, 13:50:29
alynnna alynnna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Alynna, tot n-ai raspuns si era vorba de perioada prezenta de astazi. Sa zicem prin absurd ca s-ar ridica un Stefan, pus pe curatat tara de coruptie la modul la care il cunoastem din istorie.....ai putea trai cu o asemenea guvernare despotica?
Cozia, daca tie ti-ar amputa cineva un picior ai sti cum e sa traiesti invalid? Nu cred! Stii daca vei rabda sau nu, daca esti capabil sau nu doar in momentul in care vei ajunge in situatia respectiva. Eu nu stiu cum as trai daca s-ar scula Stefan din mormant, insa stiu ca voi face exact ceea ce fac acum. Imi voi face la fel crucea, canonul, voi face probabil aceleasi pacate, aceeasi viata as duce. Stii de ce? Pentru ca fiecare din noi este ghidat de constiinta inainte de regim (comunist sau nu). Repet, eu nu am spus ca vreau sa se intoarca Stefan! Niciodata un crestin nu ar trai visand la vremuri de mult apuse ci ar cauta sa faca ceea ce poate acum! In timpul in care traieste! Eu am folosit numele lui ca si exemplu! Te rog reciteste mesajele mele, bine? Cati dintre mai marii nostri au duhovnic un Sf Daniile Sihastru? Ceea ce am vrut sa spun e ca un om ce are un asemenea duhovnic ( sunt si in zilele nostre din fericire duhov de talia sf Daniil) nu poate duce tara de rapa! Dar au? Asta era problema pe care eu o ridicasem.:)
Reply With Quote