View Single Post
Vechi 25.09.2008, 14:55:49
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Citat:
În prealabil postat de razvan_m
Ramadanul se numeste
Multumesc, Razvane; stiam ca e vorba despre ramadan. Puneam insa sub semnul intrebarii un asemenea post, asa cum ma indoiesc de postul de vineri al catolicilor, care mananca in acea zi peste.
Prin post eu inteleg retinere de la mancare, nu schimbarea orelor la care mancam, sau consumarea altor alimente de origine animala. Dar, cate bordeie, atatea obiceie.

mihailt: " IPS Serafim a organizat "Crestinism si yoga" cu ASCOR si MISA alta actiune ecumenista cu ne-crestinii."

Nu vad nimic rau in a discuta despre yoga sau misa, pentru a sti de ce sa se fereasca ortodocsii. Dar daca IPS a fost de acord atat cu yoga cat si cu misa, atunci te rog sa ne dai un link, unde sa gasim aceste informatii. Incearca, te rog, pe viitor sa si documentezi asemenea afirmatii.
Acum hai sa incercam sa fim sinceri pe cat putem! Noi nu suntem in stare sa tinem cum trebuie postul nostru dar ii criticam pe altii!! :(
Pai chiar si asa cum zici, ca schimba orele de masa... ai putea sa stai de la rasaritul soarelui si pana la apus fara sa pui strop de apa in gura si strop de mancare si sa mai fi si capabil sa muncesti????(si sa mai tinem cont ca multi sunt barbati si nu cred ca toti au munca de birou, sa stea in fund pe scaun in fata unui calculator:)... iar cand isi intalnesc dusmanul pe strada il saluta si sa il iarta ... noi chiar si in zilele de post avem sufletele pline de ranchiuna cand ne intalnim rivalii... ca deh.. cica iertam dar nu uitam.. aiurea!! pai asta nu inseamna defapt ca nu suntem in stare a ierta?? dar pe de alta parte rostim de "n" ori Tatal nostru si ne osandim de cate ori spunem "si ne iarta noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nostri"
Desi sunt in afara dreptei credinte cred ca se nevoiesc mai mult decat multi dintre noi care avem eticheta de "crestini":(:(:(..
Si asta nu ne e spre lauda, evident:(:(:(
Reply With Quote